“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Stavros MantzanakisNewsLeave a Comment

Η ΕΜΕΤΡΙΣ ΑΕ δεν μένει αμέτοχη στην διάδοση της πανδημίας του Κορονοϊού (COVID-19). Από την αρχή της πανδημίας αυτής η εταιρία μας ανέπτυξε μεθόδους και τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Από σήμερα 17/03 και μέχρι νεοτέρας και εκτελώντας τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων για προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών μας, η ΕΜΕΤΡΙΣ προχωράει στην εφαρμογή της τηλεργασίας.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία θα συνεχίσει να εξυπηρετεί  κανονικά όπως πριν την εμφάνιση του ιού. Με το μέτρο αυτό συνεχίζουμε το ίδιο ενεργά την συνεργασία μας προς τρίτους και προστατεύουμε την υγεία την δικιά μας όσο και των πελατών μας.

Συνίσταται η αποφυγή επισκέψεων των πελατών και των στελεχών μας στις εγκαταστάσεις μας. Όλες οι εργασίες αλλά και οι επικοινωνίες μπορούν να γίνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), τηλεφωνικά ή και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (LinkedIn,Facebook,Twitter).

Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προστατευτούμε από την πανδημία του Κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να βοηθήσουμε ενεργά τους συνανθρώπους μας που εργάζονται στα νοσοκομεία, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. «Μένουμε Σπίτι» λοιπόν και συνεχίζουμε κανονικά τις εργασίες μας.

Είμαστε εδώ και σας υποστηρίζουμε υπεύθυνα, καθώς η οικονομία συνεχίζει να λειτουργεί και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά αμέσως μετά τη λύση του προβλήματος.

Stavros Mantzanakis“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Leave a Reply